水滔漫画 汤涛的博客
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

这.是.抓.住.中.国.人..忍..让.的.民.族.性.格..来.耍.流.氓。

向下

这.是.抓.住.中.国.人..忍..让.的.民.族.性.格..来.耍.流.氓。 Empty 这.是.抓.住.中.国.人..忍..让.的.民.族.性.格..来.耍.流.氓。

帖子 由 Admin 周日 一月 24, 2016 12:22 pm

主.题:这.是.抓.住.中.国.人..忍..让.的.民.族.性.格..来.耍.流.氓。
电.磁.武.器.使.用.的是..栽.赃.陷.害.手.段。我.怀.疑.是.台.湾.和.日.本.作.恶。
用.流.氓.手.段.来.索.取.利.益。
-------------------------------------------
2016年.1月.24日1:48电.磁.武.器.攻.击.我.肛.门。
2016年.1月.24日3:05电.磁.攻.击.我.右.耳。
2016年.1月.24日3:13电.磁.攻.击.我.头.部。
2016年.1月.24日3:34电.磁.攻.击.我.左.耳。
--------------------------
2016年.1月.24日8:00电.磁.武.器.传.来声.音,攻.击.威.胁.我.父亲.的.生.命.安.全。
2016年.1月.24日11:28电.磁.武.器.骚.扰.我.一.晚.我.睡.不.着.觉,索.性.起.来.防..他.们.再.攻.

击,,从.早.上.5点.到.11:24我.才.睡.觉,这.时.电.磁.武.器.托.梦,梦.不.是我.的.记.忆.内.容.

,警.察.认.为.梦.境.大.脑.意..识.判.断.真.实,对.梦.境.我.大.脑.没.分.析.判.断,所.以,这.是

.警.察.违.法.用.来.强.加.于.人.的..梦.境,是.栽.赃.诬告.的.非.法.审.讯手.段,和.解.放.建.国.

前.的..中.美.合.作.研究.所..迫.供.中.共.党.员.和..反.对.者.没.什.么.两.样。

Admin
Admin

帖子数 : 1900
注册日期 : 13-12-28

http://shuitao.longluntan.org

返回页首 向下

返回页首

您在这个论坛的权限:
不能在这个论坛回复主题