水滔漫画 汤涛的博客
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

主.题:违.法.公.安.的.犯.罪.动.机.和.目.的。滥.用.电.磁.武.器.的.违.法.公.安.专.门.找.有.经.济.能 .力.和.年.轻.女.性.的.家.庭.作.案。

向下

主.题:违.法.公.安.的.犯.罪.动.机.和.目.的。滥.用.电.磁.武.器.的.违.法.公.安.专.门.找.有.经.济.能  .力.和.年.轻.女.性.的.家.庭.作.案。 Empty 主.题:违.法.公.安.的.犯.罪.动.机.和.目.的。滥.用.电.磁.武.器.的.违.法.公.安.专.门.找.有.经.济.能 .力.和.年.轻.女.性.的.家.庭.作.案。

帖子 由 Admin 周一 一月 18, 2016 6:30 pm

主.题:违.法.公.安.的.犯.罪.动.机.和.目.的。滥.用.电.磁.武.器.的.违.法.公.安.专.门.找.有.经.济.能

.力.和.年.轻.女.性.的.家.庭.作.案。
---------------------------------------
电.磁.武.器.传.来..声.音,我.父.辈.朋.友.有.女.儿,也.有.经.济.能.力,违.法.公.安.滥.用..电磁.武.

器.作.恶.犯.罪,犯.罪.如.下:先.将.我.父.辈.朋.友.家.庭.里.的.男.人.用..电.磁.武.器.打.晕.倒,然.

后.剩.下.孤.立.无.援.的.妻.子.和.女.儿,然.后.违.法.公.安.用.电.磁.武.器.传.来.声.音.说.是.帮.我.

汤..涛.做.媒,让.被.害.家.庭.妻.子.和.女.儿..来.找.我,在.找.我.之.前,找.机.会.将.我.引.诱.出.去

,攻.击.我.杀.害.我,然.后.又.从.我.父.亲.汤.元..汉.手.里.取.得.我.住.宅.的.钥.匙,我.父.亲.被.电

.磁.武.器.攻.击.不.得..不.与.我.分.居。占.领.我.住.宅,然.后.违.法..公.安.守.株.待.兔,等.女.性.

上.门。再.强.奸.杀.人。
=============================================
2016年1月18日18:00电.磁.武.器.攻.击.我.下.巴。
2016年1月18日16:30电.磁.武.器.攻.击.我.左.眼。
====================================

---------------------------------------------------------

主.题:电.磁.武.器.工.作.人.员.见.我.不.投.诉,若.掩.盖.2016年1月18日14:30的.攻.击.左...耳

.洞,.改.为攻击右.耳.洞。然.后.说.电.磁.武.器.攻..击.的.是.另.一.个.人。
-----------------------------------------------------------
2016年1月18日14:57电.磁.武.器.攻.击.我.右.耳.洞。
2016年1月18日14:30趁.我.上.卫.生.间.洗.澡,电.磁.武.器.攻.击.我.左.耳.洞。
2016年1月17日18:23电.磁.武.器.攻.击.我.右.下.腹。同.时.攻.击.生.殖.器。

Admin
Admin

帖子数 : 1900
注册日期 : 13-12-28

http://shuitao.longluntan.org

返回页首 向下

返回页首

您在这个论坛的权限:
不能在这个论坛回复主题