水滔漫画 汤涛的博客
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2016年.1月.3日.8:43自.称.温.家.宝.的.人.说.我.没..资.格.教.训.他,我.这.是.投.诉.不.是.教.训。

向下

2016年.1月.3日.8:43自.称.温.家.宝.的.人.说.我.没..资.格.教.训.他,我.这.是.投.诉.不.是.教.训。 Empty 2016年.1月.3日.8:43自.称.温.家.宝.的.人.说.我.没..资.格.教.训.他,我.这.是.投.诉.不.是.教.训。

帖子 由 Admin 周日 一月 03, 2016 8:53 am

2016年.1月.3日.8:43自.称.温.家.宝.的.人.说.我.没..资.格.教.训.他,我.这.是.投.诉.不.是.教.训。
-----------------------------------
主.题:电.磁.武.器.里.自.称.温.家.宝.的.人.出.现。
通.过.电.磁.武.器.威.胁.存.款.户..拿.钱.补.贴,这.是.破.坏.正.常.的.社.会..分.配.制.度。
------------------------------------------------------
另.一.个.原.因.是.电.磁.武.器.杀.人.,用.打.政.治.口.号.和.补.贴..的方..法.来.收.买.人.心,

逃.避.法.律.惩.罚,真.正.受.害.者.没.得..到.公.正.妥.善.的.处.理。
---------------------------------------
2016年.1月.3日.6:00到8:22电.磁.武.器.持.续.攻.击..我生..殖.器.左.睾.丸,右.眼。
-----------------------------------
电.磁.武.器.还.传.来.对..我.拳.打.脚.踢.的.感.觉,违.法.公.务.员.这.是.危..险.的.法.西.斯.

主.义.倾.向!!!!!!!!!!
-----------------------------------------

Admin
Admin

帖子数 : 1900
注册日期 : 13-12-28

http://shuitao.longluntan.org

返回页首 向下

返回页首

您在这个论坛的权限:
不能在这个论坛回复主题