水滔漫画 汤涛的博客
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

这.是.喧.宾.夺.主.的.诬.告,目.的.是.将.电.磁.武..器.的.长.期.迫.害.说..成.是.我.人.格.缺.陷。这.是.利.益. 集.团.打.压.老.公.务.员,军.人.子.女.的.侵.犯..人.权.手.段。

向下

这.是.喧.宾.夺.主.的.诬.告,目.的.是.将.电.磁.武..器.的.长.期.迫.害.说..成.是.我.人.格.缺.陷。这.是.利.益. 集.团.打.压.老.公.务.员,军.人.子.女.的.侵.犯..人.权.手.段。 Empty 这.是.喧.宾.夺.主.的.诬.告,目.的.是.将.电.磁.武..器.的.长.期.迫.害.说..成.是.我.人.格.缺.陷。这.是.利.益. 集.团.打.压.老.公.务.员,军.人.子.女.的.侵.犯..人.权.手.段。

帖子 由 Admin 周一 五月 25, 2015 7:35 pm

2015年.5月.25日19:09违.法.公.安.先.是.用.种.种.滥.用.电.磁.武.器.影.响.我.身.边.的.环.境,造.成.外.界.刺.
激,还.利.用.我..关.心.社.会.的.心.理,迫.使.我.不.得.不.举.报,然.后.将.我.举.报.的.内..容.是.说.成.是.
我.想.做..大.事.是.幻.想.家,违.法.公.安.诬.告.我.婚.姻.失.败..原.因.是.我.不.想.谈..恋.爱.结.婚。
(1).2015年.5月.25日.19:25
电.磁.武.器.里.传..来.声.音,违.法.公.安.找..了.个.女.人..的.声.音,说.是.帮.我.拉.线.谈.恋..爱,我.不.认.识,自.然.不.答.话,违.法.公.安.用.这.手.段.是.为.证.实.我.是.没.感.情.的.人,
这.是.喧.宾.夺.主.的.诬.告,目.的.是.将.电.磁.武..器.的.长.期.迫.害.说..成.是.我.人.格.缺.陷。这.是.利.益.
集.团.打.压.老.公.务.员,军.人.子.女.的.侵.犯..人.权.手.段。
(2)。违.法.公.安.利.用.以.上.方.法.目.的.是.诬..告.我.的.离.婚.不.合.理。
===================================================================
2015年.5月.25日.17:32电.磁.脑.控.武.器..影.响.下,控.制.利.用.我.的.邻.居.反.复.经.常.放.音.响.低.音.如.

雷.声.和.飞.机.声,这.是.电.磁.武.器.用.反..复.类.似.声.音.麻.痹..国.民,如.果.真.实.有.巡.航.导.弹.来.袭

.击,国.民.警.惕.性.会.下.降。电.磁.武.器..目.的.不.明,来.源.不.明,怀.疑.有.破.坏.和.平.企.图。
----------------------------------------------------------
补.充.投.诉:
2015年.5月.25日.2:04电.磁.武.器.攻.击.我.右.眼。
2015年.5月.25日.7:53电.磁.武..器.攻.击.我.右.眼。
===================================
怀.疑.使.用.电.磁.武..器.的.是.叛.乱.的.军.警,查.错.人.将.错.就.错,栽.赃..罪.名.给.我.和.我.的.朋.友.封

.口.杀.害。
---------------------------------------
2015年.5月.25日(更正日期)2:06电.磁.武.器.攻.击.我.下.巴。
2015年.5月.25日(更正日期)1:18电.磁.脑.控.武.器.传.来.声.音,冒.充.我.亲.生.大.哥.的人.说..有.房.产.生.

意.要.安.排.我.和.
我.外.地.的.与.我.关.系.教.好..的.朋.友.协.助.经.营。我.亲.生.大.哥.不.是.房.产.商.人,是.普.通.人。
-------------------------------------------------------------
我.认.为.这.是.骗.局,我.的.朋.友.都.不.在.合.浦,这.个.冒.充.我.亲.生.大.哥..的.人.想.以.我.的.名.义.骗.
我.的.朋友.到.本.地.杀.害。
-----------------------------------------------------
这.个.冒.充.我.亲.生.大.哥..的.人.可.能.是.被.我.举.报.的.房.产.商,2012-2013年.这.个.房.产.商.用.水.浸.我
.住.宅.所.在.居.民.区,迫.使.居.民.搬.迁,企.图.获.房.地.产.地.皮。

--------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------
水滔漫画汤涛的博客
http://blog.sina.com.cn/u/3013092481
-------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------
水滔漫画汤涛的博客
http://blog.sina.com.cn/u/3013092481
-------------------------------------

Admin
Admin

帖子数 : 1900
注册日期 : 13-12-28

http://shuitao.longluntan.org

返回页首 向下

返回页首

您在这个论坛的权限:
不能在这个论坛回复主题