水滔漫画 汤涛的博客
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2015年.2月.17.日00:49违.法.公.安.滥.用.电.磁.脑.控.武.器,将.我.的.大.脑.思.维.即.时.偷.取 ,我.一.有.创.作.思.维.和.创.意,违.法.公.安.就.将.我.大.脑.想.像.的.图.像.粗.加.工。 -------------------------------------------------------- 创.意的.原.创.作.者.是.我,但.偷.取.我.思.维.的.法.公..安.说.成.是.教.我.创.作, ------------------------

向下

2015年.2月.17.日00:49违.法.公.安.滥.用.电.磁.脑.控.武.器,将.我.的.大.脑.思.维.即.时.偷.取  ,我.一.有.创.作.思.维.和.创.意,违.法.公.安.就.将.我.大.脑.想.像.的.图.像.粗.加.工。 -------------------------------------------------------- 创.意的.原.创.作.者.是.我,但.偷.取.我.思.维.的.法.公..安.说.成.是.教.我.创.作, ------------------------ Empty 2015年.2月.17.日00:49违.法.公.安.滥.用.电.磁.脑.控.武.器,将.我.的.大.脑.思.维.即.时.偷.取 ,我.一.有.创.作.思.维.和.创.意,违.法.公.安.就.将.我.大.脑.想.像.的.图.像.粗.加.工。 -------------------------------------------------------- 创.意的.原.创.作.者.是.我,但.偷.取.我.思.维.的.法.公..安.说.成.是.教.我.创.作, ------------------------

帖子 由 Admin 周二 二月 17, 2015 1:28 am

2015年.2月.17.日00:49违.法.公.安.滥.用.电.磁.脑.控.武.器,将.我.的.大.脑.思.维.即.时.偷.取

,我.一.有.创.作.思.维.和.创.意,违.法.公.安.就.将.我.大.脑.想.像.的.图.像.粗.加.工。
--------------------------------------------------------
创.意的.原.创.作.者.是.我,但.偷.取.我.思.维.的.法.公..安.说.成.是.教.我.创.作,
-----------------------------------------------------------
另.一.方.面,违.法.公.安.滥.用.电.磁.脑.控.武.器.传.来.声.音,偷.取.我.思.维..的.违.法.公.安

.自.称.是.我.认.识.的.人,.违法.公安.自.圆.其.说.将.这.过.程.变.成.审.讯,同.时.提.我.认识.

的.人..的名.字,看.我.想.起.什.么。
------------------------------------------------------------------
违.法.公.安.对.我.无.案.可.查,就.是.想.挑.起.我.事.端.让.我.愤.怒,以.阻.止.我.投.诉.我.家.

被.电.磁.伤.害.真.相。
======================================================================
合.浦.汤.涛

--------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------
水滔漫画汤涛的博客
http://blog.sina.com.cn/u/3013092481
-------------------------------------

Admin
Admin

帖子数 : 1900
注册日期 : 13-12-28

http://shuitao.longluntan.org

返回页首 向下

返回页首

您在这个论坛的权限:
不能在这个论坛回复主题