水滔漫画 汤涛的博客
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

主题:中.央.政.协.1984年.开.始.使.用.旧.中..国.政.府.战.犯.作.为.政.协.委..员.控.制.中..央.政.府.决.策 。 ---------------------- 日.伪.电.磁.杀..人.没.人.发.现,是.电.磁.武.器.杀.人.都..是.杀.下.级.基.层.的.人.员。 ---------------------- 2018年3月6日, 2:17电.磁.武.器.传.来.声.音,说.电.磁.武.器.是.好.心.帮.我.纠.正..使.用.电.脑.的.习.惯。 ========

向下

主题:中.央.政.协.1984年.开.始.使.用.旧.中..国.政.府.战.犯.作.为.政.协.委..员.控.制.中..央.政.府.决.策  。 ---------------------- 日.伪.电.磁.杀..人.没.人.发.现,是.电.磁.武.器.杀.人.都..是.杀.下.级.基.层.的.人.员。 ---------------------- 2018年3月6日, 2:17电.磁.武.器.传.来.声.音,说.电.磁.武.器.是.好.心.帮.我.纠.正..使.用.电.脑.的.习.惯。 ======== Empty 主题:中.央.政.协.1984年.开.始.使.用.旧.中..国.政.府.战.犯.作.为.政.协.委..员.控.制.中..央.政.府.决.策 。 ---------------------- 日.伪.电.磁.杀..人.没.人.发.现,是.电.磁.武.器.杀.人.都..是.杀.下.级.基.层.的.人.员。 ---------------------- 2018年3月6日, 2:17电.磁.武.器.传.来.声.音,说.电.磁.武.器.是.好.心.帮.我.纠.正..使.用.电.脑.的.习.惯。 ========

帖子 由 Admin 周二 三月 06, 2018 2:38 am

主题:中.央.政.协.1984年.开.始.使.用.旧.中..国.政.府.战.犯.作.为.政.协.委..员.控.制.中..央.政.府.决.策

----------------------
日.伪.电.磁.杀..人.没.人.发.现,是.电.磁.武.器.杀.人.都..是.杀.下.级.基.层.的.人.员。
2018年3月6日, 2:17电.磁.武.器.传.来.声.音,说.电.磁.武.器.是.好.心.帮.我.纠.正..使.用.电.脑.的.习.惯。
========================
我.是.成.年.人,不.需.要.监.管.,我.的.创.作.工.作.是.离..不.开.电.脑。同.时.必.须.使.用.电.脑.投..诉,

这.是.电.磁.武.器.日.伪.满.州.军.警.在.掩.盖.罪.恶。
1997年,电.磁.武.器.致.残.我.左.眼,2010年杀.害.我..母.亲.钟.剑..珍,我..被.电磁武器攻.击.伤.害.44.年。
-----------------
抗.议.电.磁..武.器.侵.犯.我.的.个.人.住..宅.隐.私。.电.磁.伤.害..我.人.体.。这.是.中.国..日.伪.满.州.集

.团.控.制.政.府.亲.信.公.务..员.的.罪.恶。
------------------
日.伪.金.融.垄.断.利.益.集.团..控.制.的.政.府.成.为.对..内.迫.害,对.外.扩.张.的.法..西.斯.帝.国。.制.

造.911,金.融.风..暴。
=================
发.现.电.视..剧.古.装.男..女.流.行.汉.奸.头..发.型,中.分就.是..分...裂.中.国.的..策.略。
------------------
日.伪.王.光.英.集.....团..骗.政.府.说.是.演..戏,结.果.成.真..复.辟。

Admin
Admin

帖子数 : 1900
注册日期 : 13-12-28

http://shuitao.longluntan.org

返回页首 向下

返回页首

您在这个论坛的权限:
不能在这个论坛回复主题