水滔漫画 汤涛的博客
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

主.题:电.磁.武.器.传.来..声.音.的.情.况,电.磁.武.器.工.作.人.员.装.帮.我.讨.公.道,摸.清.我..家.周.边.的.社.会.关.系,通.过.抢.夺.社.会.关.系.中.所.有.好.条.件.的.妇.女..做.人.情.收.买.军.警.和..公.务.员.人.心,目.的.是.掩.盖..电.磁.武.器.杀.人.放.火。阻.止.我.投.诉。

向下

主.题:电.磁.武.器.传.来..声.音.的.情.况,电.磁.武.器.工.作.人.员.装.帮.我.讨.公.道,摸.清.我..家.周.边.的.社.会.关.系,通.过.抢.夺.社.会.关.系.中.所.有.好.条.件.的.妇.女..做.人.情.收.买.军.警.和..公.务.员.人.心,目.的.是.掩.盖..电.磁.武.器.杀.人.放.火。阻.止.我.投.诉。 Empty 主.题:电.磁.武.器.传.来..声.音.的.情.况,电.磁.武.器.工.作.人.员.装.帮.我.讨.公.道,摸.清.我..家.周.边.的.社.会.关.系,通.过.抢.夺.社.会.关.系.中.所.有.好.条.件.的.妇.女..做.人.情.收.买.军.警.和..公.务.员.人.心,目.的.是.掩.盖..电.磁.武.器.杀.人.放.火。阻.止.我.投.诉。

帖子 由 Admin 周六 二月 11, 2017 4:28 am

主.题:电.磁.武.器.传.来..声.音.的.情.况,
电.磁.武.器.工.作.人.员.装.帮.我.讨.公.道,摸.清.我..家.周.边.的.社.会.关.系,通.过.抢.夺.社.会.关.系.中.所.有.好.条.件.的.妇.女..做.人.情.收.买.军.警.和..公.务.员.人.心,目.的.是.掩.盖..电.磁.武.器.杀.人.放.火。阻.止.我.投.诉。
===============================================
2017年2月11日, 3:57:27电.磁.武.器.攻.击.我.生.殖.器.左.睾.丸。
2017年2月11日, 2:53:40电.磁.武.器.攻.击.我.生.殖.器.左.睾.丸。
2017年2月11日, 1:58:23电.磁.武.器.攻.击.我.生.殖..器.左.睾.丸。
==============================================
这.是.当.众.阉.割.我.生.殖.器。.中.国.政.府.留.电.磁.武.器.作.恶,无.人.道.主.义.的.违.法.公.务.员。
===============================================
2017年2月11日, 3:19:29电.磁.武.器.传.来.声.音..和.感.觉,电磁.武.器.工.作.人.员.将.我.母.亲..钟.剑.珍.在

.火.葬.时.的.感.觉.传.递.给.我,这是.恐.吓.我。
================================================
主.题:我.分.析.我.家.受.害.原.因,电.磁.武.器.来.源.不.明,有.时.还.自.称.是.境.外.他.国.武.器,
-----------------------------------
投.机.的.受.控.人.将.我..父.亲.和.我.恶.骂。以.求.保.命。这.些.小.人.受.控.人.还.通..过.诬.告.出.卖.我.

父.子,企.图.制.造.一.种.中.国..人.在.自.残.自.己.同..胞.的.假.象.来.逃.避.电.磁.武.器.打.击.。

Admin
Admin

帖子数 : 1900
注册日期 : 13-12-28

http://shuitao.longluntan.org

返回页首 向下

返回页首

您在这个论坛的权限:
不能在这个论坛回复主题