水滔漫画 汤涛的博客
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

主.题;电.磁.武.器.这.是.故.意.让.中.国.家.庭.后.代.产.生..生.理.缺.陷.的. 后.代.。变.相.改.变.民.族.素.质。特.别.针.对.健.康.家.庭,军.人.职.业.家.庭.干.扰.。

向下

主.题;电.磁.武.器.这.是.故.意.让.中.国.家.庭.后.代.产.生..生.理.缺.陷.的. 后.代.。变.相.改.变.民.族.素.质。特.别.针.对.健.康.家.庭,军.人.职.业.家.庭.干.扰.。 Empty 主.题;电.磁.武.器.这.是.故.意.让.中.国.家.庭.后.代.产.生..生.理.缺.陷.的. 后.代.。变.相.改.变.民.族.素.质。特.别.针.对.健.康.家.庭,军.人.职.业.家.庭.干.扰.。

帖子 由 Admin 周日 一月 08, 2017 11:53 am

主.题;电.磁.武.器.这.是.故.意.让.中.国.家.庭.后.代.产.生..生.理.缺.陷.的.
后.代.。变.相.改.变.民.族.素.质。特.别.针.对.健.康.家.庭,军.人.职.业.家.庭.干.扰.。
=================
电.磁.武.器.将.有.先.天.生.理.缺..陷.的.lei女.安.排.接.近.我.结.婚,lei女.皮..肤.上

.有.先.天.毛.周.角.质.炎,手.臂..上.毛.囊.可.见.明.显.疙.瘩,汗.毛.盘.卷.状.在.皮.

层.下.但.可.见,和.毛.孔.闭.塞.成.疙.瘩。,无..法..散.热,.离.婚.后.电.磁.武..器.对

.我.攻.击.还.杀.害.我.母.亲.钟..剑.珍。

=================

2017年1月6日, 23:24:09电.磁.武.器.攻.击.我.喉.咙,刺.痛.感.
2017年1月6日, 23:19:09电.磁.武.器.攻.击.我.右.眼。
----------------------
2017年1月6日, 23:06电.磁.武.器.传来.声.音,电.磁.武.器.工.作.人.员.说.我..

得.罪.中.央.领.导,这.是.诬.告,我.不.认.识.中.央..领.导.何.来.得.罪.之.说

??还.攻.击.我.人.格。
========================
主.题:法.西.斯.暴.徒.命.令.对.我..实.施.迫.害。
-------------------------
2017年1月6日, 22:51:25电.磁.武.器.攻.击.我.喉.咙,刺.痛.感.。
-------------------------
主.题:日.伪.满.清.金.融.垄..断.集.团.迫.害
--------------------------
2017年1月6日,7:37电.磁.武.器.攻..击.我.喉.咙。刺.痛.感。
-----------------------------
2017年1月6日, 17:11:38电.磁.武.器.攻..击.我.喉.咙。刺.痛.感。
--------------------------------
2017年1月6日, 16:33电.磁.武.器.刚.刚.传.来..声.音,将.攻.击.我.说..成.是.

帮.我.找.对.象,将.电.磁.武.器.攻.击..迫.害,说.成.是.要.考.验.我。这.是.

谎.言。
-----------------------
2017年1月6日, 15:32:47到16:00我.在.创.作.3D.树.木,电.磁.武.器.攻..击.我.

喉.咙。刺.痛.感。

Admin
Admin

帖子数 : 1900
注册日期 : 13-12-28

http://shuitao.longluntan.org

返回页首 向下

返回页首

您在这个论坛的权限:
不能在这个论坛回复主题