水滔漫画 汤涛的博客
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

说.明.电.磁.武.器.作..贼.心.虚,制.造.冤.案。还.意.味.着..这.几.天.非.法.袭.击.我。

向下

说.明.电.磁.武.器.作..贼.心.虚,制.造.冤.案。还.意.味.着..这.几.天.非.法.袭.击.我。 Empty 说.明.电.磁.武.器.作..贼.心.虚,制.造.冤.案。还.意.味.着..这.几.天.非.法.袭.击.我。

帖子 由 Admin 周六 十二月 31, 2016 6:46 pm

主.题7:电.磁.武.器.攻.击.我.喉..咙.是.为.防.止.我.举.证,和.袭.击.我..后.让.我.无.法.说..话。手.段.极.其.残.暴,法.西.斯.暴.徒。同.时.说.明.电.磁.武.器.作..贼.心.虚,制.造.冤.案。还.意.味.着..这.几.天.非.法.袭.击.我。

主.题6:2016年12月31日, 18:28电.磁.武.器.攻..击.我.喉.咙。右.脑.门.位.置。
-----------------------
主.题5:2016年12月31日, 17:56:50电.磁.武.器.攻..击.我.喉.咙。
---------------------------
主.题4:2016年12月31日, 17:32:02我.在.创.作.3D.作.品,电.磁.武.器.多.次.攻

..击.我.喉.咙。辣.痛.感。
主.题3:日.伪.满.清..官.僚.金.融.垄.断.集.团.利.用.和.亲.法.暗.杀.假.想.敌

..的.方.法。发.现.日.伪.用.此.法.对.付.平.民.也.对..付.国.家。

2016年12月31日, 15:33:56电.磁.武.器.传.来.声.音,日.伪.满.清..官.僚.金.融.

垄.断.集.团.通.过.制.造.婚..姻.关.联.的.方.法.接.近.假.想.敌, 在.假.想.敌

.

不.知..道.金.融.垄.断.集.团.不.法.意.图.的..情.况.下,利.用.电.磁.武..器.

.息.优.势,控.制.其.男.女..走.狗.与.假.想.敌.先.建.立.婚.姻.关系,.等.摸.

.假.想..敌.的.情.况.后,利.用.婚.姻.关.系.攻.击.和.制.造.暗.杀。掩.人.耳.

主.题2:这.是.激.将.法。
2016年12月31日, 15:09:06电.磁.武.器.传.来.声.音,不.停.地.讽.刺.我..家.无.

能.无.法.救.人。挑.拨.社.会.矛.盾。
主.题1:就.算.是.与.我.无..关.的.受.控.人.受.袭.击。也.是.恐.吓.我。
电.磁.武.器.是.日..本.关.东.军.的.后.代.法.西.斯.暴.徒.在.使.用。
2016年12月31日, 14:45:14电.磁.武.器.传.来..声.音,说.我.家.柳.州.的..女.性

.

亲.人.现.在..被.歹.徒.袭.击.肚.子.一.拳。口.鼻.出.血。
--------------------
我.现.在.无.法..证.实.此.信.息.真.假.。也.无.法.证.实.是.我.家..亲.人.遇.

.或.不.是.我.家.直.系.的.其.他..受.控.人.遇.害,无.论.真.假,都.是.电.磁.武

.

器..的.责.任。
-------------------
2016年12月31日, 14:53:50电.磁.武.器.攻..击.我.喉.咙。

Admin
Admin

帖子数 : 1900
注册日期 : 13-12-28

http://shuitao.longluntan.org

返回页首 向下

返回页首

您在这个论坛的权限:
不能在这个论坛回复主题